Безободковие унітази

Автор aquarius 25.12.2018 0 Коментар(ів)

Безободковие унітази - в ногу з часом

 

У світі сантехніки відбуваються постійні дизайнерські пошуки, які покликані задовольняти запити найвибагливіших клієнтів. Винаходяться нові форми, покриття, функціональні можливості, колірні рішення. Адже сантехніка повинна сподобається і для будинку, ресторану, маленької квартири або пафосного заміського котеджу.

Однією з найважливіших характеристик унітазу є легкість підтримки гігієни і чистоти. Для цього виробники сантехніки використовували спеціальну глазур, яка відштовхує бруд або антибактеріальні покриття в місцях під обідком. Але вони не принесли значної користі. Обідка стали головною причиною накопичення бруду.

Нещодавно в магазинах сантехніки стали з'являтися нові безободковие унітази . Їх основна відмінність звичайно ж у відсутності обідка і вдосконаленому механізмі змиву. Коли ви натискаєте на кнопку змиву, вода під високим тиском якісно омиває гладку поверхню і для цього обід зовсім не потрібен. У конструкції Rimlеss використовується безободковий змив, який представлений спеціальним розсікачем води. Він розподіляє воду в 3 боку, щоб вона не розбризкувалася на підлогу.

 

Які ж основні переваги:

 

  • Гігієнічність. За рахунок відсутності всім звичного обідка, бактеріям і нальоту ніде накопичуватися і розмножуватися. Тим самим ви бережете себе і своїх близьких від можливого негативного впливу бактерій.
  • Екологічність. За рахунок гладкої поверхні, бруд не затримується в унітазі. Тому немає потреби використовувати додаткові хімічні очисники, що економить сімейний бюджет і не завдає шкоди навколишньому середовищу.
  • Естетичність. Такі унітази виглядають дуже естетично і доречно в будь-якому приміщенні.
  • Економічність. Сучасні унітази витрачають менший обсяг води за рахунок оптимального її розподілу при змиванні. А також завдяки подвійній кнопці змиву, при якій можна зливати як цілий бак води, так і його половину.
  • Практичність. Унітаз без обідка виготовляється із сучасних високоякісних матеріалів. Вони довговічні, зручні у використанні. Як заявляють виробники, такі унітази розраховані на навантаження до 400 кг.

 

По виду кріплення безободковие унітази можуть бути наступних типів:

 

  • підвісний унітаз без обідка
  • підлоговий унітаз безободковий

Звичайно, консольний унітаз без обідка виглядає набагато виграшніше, ніж підлоговий. Також вигідно виглядає інсталяція для підвісного унітазу. Всі труби і бак акуратно ховаються за облицювальною матеріалом і видно тільки чаша унітазу і кнопка змиву. За такої інсталяцією простіше доглядати, господині легше мити підлогу в районі унітазу. Їй при цьому нічого не заважає і значно спрощує прибирання.

Якщо ви стежите за сучасними тенденціями в дизайні, купуйте безободковие унітази. Адже як ми переконалися, вони мають безліч переваг і вигідно відрізняються від звичних унітазів з обідком. Ваша ванна кімната буде виглядати модно і сучасно.

 

Великий вибір і кращі ціни в Aquarius.net.ua

 

Купити безободковий унітаз можна в нашому інтерент магазині сантехніки "Акваріус". Ви гарантовано отримаєте не тільки якісну консультацію, що б зробити правильний вибір, а й швидку доставку, знижку. У нас величезний вибір, надійні виробники і якісне обслуговування.

Залишити Коментар