Інсталяція для унітазу

Автор aquarius 23.12.2018 0 Коментар(ів)

Інсталяції для підвісного унітазу - це досить модне віяння в дизайнерських рішеннях інтер'єру. За допомогою інсталяції можна легко заховати всі некрасиві елементи, трубопровідні системи і комунікації під облицювальною матеріалом. Завдяки цьому, місця у ванній кімнаті візуально стає більше. І навіть саме невелике приміщення здається більше і світліше. Інтер'єр виглядає легко і сучасно, адже все непривабливі моменти приховані. Таким чином корисна площа приміщення ванною або туалету розширюється.

 

Легкість і сучасна

 

Незаперечним плюсом для господинь стане легкість прибирання в такому приміщенні. Адже підлогу під унітазом вільний і за ним так легко доглядати! Просто протріть шваброю, не залишаючи брудних місць в важкодоступних місцях, як зазвичай буває зі стаціонарним унітазом.

Інсталяція для унітазу стала вибором модних сучасних людей і дизайнерів. Адже зараз в моді стриманість, лаконічність, функціональність. Нічого зайвого на стінах, лише одна кнопка змиву. Вони бувають різних форм і розмірів, тому ви легко зможете підібрати підходящу під свій інтер'єр. Таке рішення ідеально підійде для ванної кімнати в класичному стилі.

 

Економічність і міцність

 

 

Сучасні інсталяції відрізняються економічністю. Так як практично всі баки оснащені подвійною кнопкою змиву. Це в значній мірі економить витрату води. Деякі переживають, що підвісний унітаз не витримує велику вагу. Але це не так! Його граничне навантаження становить близько 420 кг. Погодьтеся, цього достатньо. При цьому сам комплект досить легкий в транспортуванні і піднятті на верхні поверхи.

 

Низький рівень шуму

 

Не можна не відзначити той факт, що застосування інсталяцій для унітазу значно знижує рівень шуму в кімнаті. Адже труби з бачком надійно заховані і вам не чути, як тече вода по трубах, наповнюється бак. Все ретельно продумано для забезпечення вашого комфорту і зручності.

Перш ніж приступити до установки інсталяції, настійно рекомендуємо переконатися в якості всіх елементів, деталей, кріплень. Комплект інсталяції і унітазу повинен бути виконаний з якісного матеріалу і містити всі необхідні деталі. Це позбавить вас від проблем з монтажем, подальшою експлуатацією, необхідним ремонтом. Тому вибирайте тільки перевірених виробників з відомим ім'ям.

 

лідери

 

Рекомендуємо вам звернути увагу на лідерів у виробництві інсталяцій для ванної кімнати. Це інсталяція Grohe і інсталяція Geberit . Вони вигідно відрізняються якісними матеріалами, відмінною збіркою і прослужать вам не один рік. Розмір інсталяції настільки оптимальний, що без праці поміститься у ванній кімнаті звичайної міської квартири. Так що не думайте, що вони доступні тільки власникам великих будинків.

 

Якщо вам необхідна інсталяція для унітазу в г. Харьков або ж в будь-якому іншому населеному пунктеУкраіни, заходите в онлайн магазин сантехніки Акваріус. У нас ви знайдете широкий вибір від різних світових виробників. Менеджери компанії допоможуть підібрати найкраще рішення для вашої ванної кімнати за доступною ціною.

Залишити Коментар