Новинка від компанії Ravak

Автор aquarius 04.12.2018 0 Коментар(ів)

Акрилові ванни Ravak на сьогоднішній день є одними з найбільш популярних і якісних продуктів. Завдяки сучасним технологіям виробництва і якісним матеріалам, ванни Ravak мають відмінні експлуатаційні властивості. Мінімальний термін служби 10-15 років. Вони не втрачають колір, форму протягом усього терміну експлуатації.

 

Asymetric II - ще ближче до досконалості

 

Однією з довгоочікуваних новинок Ravak є всіма улюблена асиметричний форми ванна - Asymnetric II. На перший погляд - це звичайна кутова ванна, однак не все так просто як здається. Ванну створювали з урахуванням зауважень і побажань покупців. Перший і найголовніший плюс полягає в тому, що ванна залишилася в такому ж розмірі як і Попередня ванна Asymmetric, а внутрішнє, корисний простір збільшено, і вміщує в себе 276 літрів води.
Друга перевага - центральний злив. Це робить її більш універсальною, можна з легкістю підвести комунікації, а так само це дозволяє приймати ванну удвох.

 

Можливість прийняття душу

 

Третя відмінна риса ассімметрічой ванни Ravak - можливість встановити скляну душову шторку, яка буде повністю складатися до стіни, і не буде займати простір. Рідний вважається трехсекционная шторка Ravak VS3. Вона виглядає на ванні дуже гармонійно, захищає від попадання бризок на підлогу.

Не залишить без уваги так само і внутрішня місткість ванни.
Ravak Asymmetric II виробляють в трьох розмірах, що дозволяє вибрати ванну відповідну саме для вашої кімнати.
На акрилові ванни Ravak на даний момент надається довічна гарантія - це перший виробник, який дає таку гарантію на свої вироби. Основними умовами надання офіційної гарантії - установка на рідну опору, і покупка в офіційній точці продажу, ким інтернет магазин сантехніки та плитки "Акваріус" і є.

 

Де купити ???

 

В інтернет магазині "Aquarius" пропонується весь асортимент продукції Ravak, з гарантією, швидкою доставкою та найкращою ціною. Гнучка система знижок і грамотні консультанти не залишать байдужим, і Вам захочеться повернутися за покупками саме до нас.

Залишити Коментар