Акрилові ванни Koller Pool: Топ 5 популярних моделей

Автор Olga 03.03.2020 0 Коментар(ів)

Ні для кого не секрет, що сьогодні здійснювати покупки стало простіше: щоб дізнатися всю правду про вподобаному продукті, досить вивчити відгуки про нього в інтернеті. Для тих, хто шукає ідеальну ванну, буде корисним огляд 5 найбільш популярних моделей австрійського бренду Koller Pool. Всі вони виготовлені з надійного і якісного акрилу. Даний матеріал має такі суттєві переваги:

  • Відмінну теплоємність по достоїнству оцінять любителі довго поніжитися в теплій воді. Акрилові купелі здатні зберігати первинну температуру протягом години;
  • Висока міцність. Внутрішній шар вироби виготовлений з синтетичного полімеру, який здатний витримувати значні навантаження. Окремі моделі акрилових ванн міцніше, ніж сталеві або чавунні аналоги;
  • Відмінна гігієнічність. Вам не варто переживати про те, що на поверхні утворюється іржа, цвіль або грибок;
  • Величезний вибір різноманітних моделей. Завдяки технічним характеристикам акрилу, можливо виготовити чашу будь-якої форми і кольору;
  • Невелика вага виробу дозволяє встановлювати його на поміст або створювати інші незвичайні дизайнерські рішення.

Отже, акрилові ванни це зручно, практично і вигідно. Компанія Koller Pool пропонує широкий асортимент сантехніки. Найбільш популярними вважаються наступні 5 моделей.

  • Neon

Модель має класичну прямокутну форму, яка ідеально підійде до будь-якого стилю і дизайну санвузла. Розміри купелі - 170х75, товщина стінок - мм. Встановлювати обладнання найзручніше у стіни. Даний варіант прекрасно підійде для малогабаритних квартир, де має значення кожен сантиметр простору. Крім того, вам не може не сподобатися більш ніж демократична ціна товару.

  • Montana

Дана модель представлена в декількох варіантах: 170х105 L, 150х105 R, 150х105 L. В комплекті також йдуть сифон і ніжки. Чаша має незвичайну асиметричну форму, яка дозволяє прийняти максимально комфортне положення під час водних процедур. Універсальний світлий колір підходить для будь-якого санвузла.

  • Atlanta

Якщо ви є власником досить просторого приміщення, варто звернути варіант на цю нестандартну ванну розміром 150х150. Купіль також має сидіння, що дозволяє насолоджуватися водними процедурами в будь-якому положенні. Крім того, завдяки наявності сидіння, дана модель ідеально підійде маломобільних або літнім людям.

  • Round

Отдельностоящая овальна купіль стане родзинкою вашої ванної кімнати. Виріб виготовлено з екологічно чистої сировини і має антибактеріальне покриття.

  • Malibu

Форма вісімки - відмінна риса ванни Malibu. Компактні габарити 140х70 дозволяють помістити зразок у будь-якому санвузлі. У комплекті також йдуть сифон і ніжки.

 

Отже, ванни Koller Pool - це величезний вибір різноманітних моделей, які здатні задовольнити бажання навіть найвибагливіших покупців.

Залишити Коментар