Вірний вибір меблів для ванної

Автор aquarius 09.02.2024 0 Коментар(ів)

Як правильно вибрати меблі для ванної кімнати?

 

Вибір меблів для ванної кімнати – невід'ємний процес будь-якого ремонту, а іноді просто необхідно їх замінити. Причин для заміни може бути кілька:

 

- застарів дизайн

- незручна раковина чи шафки

- тріснула раковина і нову - відповідну знайти немає можливості

- розсохлося дерево - ДСП або МДФ, так само іноді відшаровується плівка

Для того, щоб Ви не зіткнулися з цими причинами, ми написали цю статтю і порадимо, як правильно вибрати та купити меблі для ванної кімнати.

 

 

Перше з чого необхідно розпочати вибір тумби у ванну – це визначитися з розміром та типом установки. Розміри бувають різні - від 40 см. і до 2000 см. Не можна сказати який розмір тумби краще вибрати так як часто доводиться вибирати з того, що може влізти у вашу ванну кімнату. За типом установки меблі для ванної кімнати бувають двох видів: підлогові на ніжках, і підвісні. Сьогодні така тенденція, що сучасна ванна передбачає підвісні меблі. Це не тільки зручно у плані прибирання приміщення, але й дуже гарно.

 

Другим критерієм для того, щоб купити меблі для ванної кімнати є вибір умивальника. У нашому магазині представлені умивальники з двох матеріалів – штучний камінь та кераміка. У кожного з них є свої переваги та недоліки. Але про це ми напишемо в іншій статті. Крім вибору матеріалу, умивальник повинен бути зручним і практичним, щоб з нього не виплескувалась вода, щоб було місце для аксесуарів, таких як зубні щітки, мильниця та ін.

 

Третім, останнім і, мабуть, найголовнішим критерієм як правильно вибрати меблі для ванної кімнати - якого виробника краще купити або з якого матеріалу. На сьогоднішній день меблі виготовляю із ДСП, МДФ, масиву дерева, акрилових плитних та різних композитних матеріалів. Найоптимальнішим співвідношенням ціна-якість вважаються меблі для ванної кімнати, виконані з МДФ та ДСП. Найчастіше фасадні частини виготовлені і першого, а внутрішні частини другого. Але і тут є свої підводні камені, на які звичайний покупець не зверне увагу. Як ДСП, так і МДФ буває покритий плівкою, а буває фарбований. Так ось другий варіант є більш довговічним та якісним.Але не варто забувати, що будь-які меблі для ванної кімнати є вологостійкими, але не водостійкими. Тобто. пряме влучення води необхідно виключити.


У нашому магазині представлені різні виробники, як найбютжетніші, так і для найвибагливішого покупця. Наведемо приклад кількох: Aquarius, Botticelli, AquaRodos, Juventa, AMPM.

Якщо Ви хочете отримати більше корисної професійної допомоги при покупці меблів для ванної кімнати, звертайтесь до інтернет-магазину Акваріус, ми із задоволенням Вам допоможемо.

Залишити Коментар