Аксесуари для ванної кімнати Grohe

Автор aquarius 27.03.2020 0 Коментар(ів)

На сьогоднішній день жодна сучасна ванна кімната не обходиться без аксесуарів для ванної кімнати. Вони надають будь-якої ванної завершеності. Але це далеко не єдине їхнє призначення. Аксесуари у ванну повинні бути як гарними так само і зручними і практичними.

 

Німецький виробник Grohe пропонує купити латунні аксесуари для ванної кімнати. Вони виготовлені за найсучаснішими технологіями і відповідаю найвищим стандартам якості. Міцний сплав латуні і надійне хромоване покриття дозволяють прослужити виробу мінімум 10 років. Природно, при цьому необхідно належним чином доглядати за ними. Виробник рекомендує фірмовий засіб Grohe Clean - універсальний засіб для чищення хромованих виробів.

 

Які бувають аксесуари Grohe
 

Всі аксесуари у ванну кімнату можна розділити на дві класифікації: за призначенням і по серії. Якщо на першу їх всього кілька, то в другому випадку на порядок більше. Основними категоріями аксесуарів для ванної кімнати є:

Тримачі туалетного паперу
Йоржики для унітазу
Гачки і полотенцедержателі
Дозатори для мила та мильниці
набори аксесуарів
 

Популярні серії аксесуарів Grohe
 

Купуючи гачок для рушника і йоржик для унітазу найкраще взяти ці вироби з однієї дизайнерської серії, а їх всього кілька:

- Grohe EX Essentials Authentic - підійде для любителів класики і стилю ретро.

 

- Grohe Essentials Cube - поєднує в собі кубічні і круглі форми.

 

- Grohe Selection Cube - строгий квадратний стиль і неповторність, з цією серією не зрівнятися інші аксесуари для ванної кімнати.

 

- Grohe Essentials - це класична серія аксесуарів, яка підійде під будь-який дизайн ванної кімнати.

 

- Grohe BauCosmopolitan - так само відноситься до класичної серії аксесуарів, відрізняється від попередньої лише своїми розмірами.

 

 

Аксесуари Grohe - це найкраще співвідношення ціни, якості та дизайну. Кожен хто бажає купити гачки в ванну, йоржики для унітазу або паперотримачі зможе вибрати найбільш підходящі для себе в нашому інтернет-магазині сантехніки Акваріус.

Залишити Коментар