Новинки Ravak 2020

Автор aquarius 27.03.2020 0 Коментар(ів)

При облаштуванні ванної кімнати можна нескінченно враховувати безліч аргументів і індивідуальних потреб. Однак вони завжди грунтуються на зручність використання, гарний дизайн і хорошій якості. Саме тому ми пропонуємо нашим клієнтам сантехніку. Традиційним думкою є, що чеська компанія спеціалізується більше і пропонує купити ванни, душові кабінки власного виробництва. Але час не стоїть на місці.


Змішувачі Ravak Puri - мінімалізм з максимальним ефектом

Новинкою 2020 року є серія змішувачів Ravak Puri - це унікальна пропозиція на ринку, яке поєднує в собі елегантність, надійність і доступну ціну. Якісний змішувач створює основу будь-якого сан. вузла. Корпус змішувачів Puri традиційно виготовлені з латуні, обладнані керамічним картриджем діаметром 25 мм., Що надає йому індивідуальності дизайну. Головною фішкою змішувачів Ravak Puri - це змішувач для ванни. Він оснащений новим типом картриджа і не має перемикача між наповненням і душем. Все дуже просто, повертаючи ручку змішувача вліво, вода буде йти з виливу. Повертаючи ручку змішувача вправо, Ви регулюєте воду на душ.

 

Умивальники Ravak Uni Slim

 

Ще одна новинка цього року-це керамічні умивальники Ravak Uni Slim. Вони мають три різні форми: круглий, квадратний і прямокутний. Відмінною особливістю умивальника Ravak Uni Slim є його тонкі грані, які надають їм легкості, легкості і універсальності. Завдяки цьому, раковина чаша має великий внутрішній простір і не вихлюпує воду при використанні. Так само до цих умивальників можна придбати керамічний донний клапан, ніж Ви додасте їм завершеності і естетичності.

 

Змішувачі Ravak 10 градусів Free


Це, мабуть, не зовсім новинка, але все ж наважимося її так назвати. Всім вже відома колекція змішувачів 10 градусів має нахил вперед, що дуже зручно при використання. Вода потрапляє саме туди, куди потрібно. До того ж у цих змішувачів регульований аератор. Новинка практично нічим не відрізняється від попередньої серії змішувачів 10 градусів. А всього лише єдиною особливістю буде гладка ручка управління водою.

 

 

Сантехніка чеського бренду - це втілення неперевершеної якості, унікального дизайну і сучасних технологій. Так само вибираю продукцію, можна вибрати концептуальне рішення для ванної кімнати. В єдиному дизайні будуть ванна або душова кабіна, змішувачі, меблі для ванної кімнати, кераміка. Менеджери нашого інтернет-магазину Акваріус допоможуть Вам зробити правильний вибір.

 

Залишити Коментар