Сантехніка та аксесуари Imprese: вишуканість у кожній деталі

Автор Olga 03.03.2020 0 Коментар(ів)

Створення затишку у ванній кімнаті - цікавий і захоплюючий процес. При цьому важливо продумати все до дрібниць, адже санвузол, як правило, найменша кімната в будинку. Наприклад, сантехніка повинна бути не тільки стильною і красивою, але і практичною. Те ж саме стосується арматури і аксесуарів.

 

Чеський виробник Imprese - вірний помічник у виборі надійних і якісних аксесуарів для ванних кімнат. Асортимент також включає великий вибір змішувачів і інсталяцій для підвісних унітазів. Слід зазначити наступні переваги, характерні для всієї продукції компанії:

Використання матеріалів люксового якості. Так, при виготовленні змішувачів застосовується латунь, а також картриджі з керамічними дисками Sedal;
Увага до деталей. Так як асортимент сантехніки, яку виробляє компанія, не дуже великий, це дозволяє досягати досконалості у виготовленні аксесуарів і змішувачів;
Вишуканий дизайн. Аксесуари Imprese, будь то дозатор для мила або тримач для туалетного паперу, стануть прекрасним доповненням дизайну санвузла;
Довгий термін служби. Використання тільки якісних матеріалів дозволяє створювати предмети, які не втрачають зовнішню привабливість протягом багатьох років.
 

Змішувачі Imprese
 

Одним з основних товарів, які виробляє компанія, є змішувачі. Залежно від призначення бувають зразки для ванни, душу, раковини, біде, а також для кухні та врізні моделі. Всі вироби виготовляються з латуні, тому вони характеризуються тривалим терміном служби високою міцністю. Продукція стійка до механічних пошкоджень. Більшість моделей - важільні, проте зустрічаються і двовентильні варіанти.

 

Змішувачі Imprese не іржавіють і не тьмяніють з часом. Якісні керамічні картриджі забезпечують комфортне використання обладнання. Прокладки виконані з міцних матеріалів, тому для продукції Imprese не характерні поломки або часті протікання.

 

Аксесуари Imprese
 

Аксесуари допомагають створити комфортні умови і затишок в санвузлі. Вибираючи вироби однієї модельної лінійки, ви зможете зробити свою ванну кімнату не тільки зручною, але і стильною. Наприклад, в колекцію Bitov входять наступні елементи:

тримач для туалетного паперу;
дозатор для мила;
гачок для рушника;
мильниця;
полотенцедержателі різної форми і довжини;
поличка зі скла;
стакан для зубних щіток.
Всі вироби виготовлені латуні, мають практичний і універсальний колір хрому. Для любителів більш вишуканого дизайну більше підійде колекція Cuthna, виконана в приємному золотистому кольорі.

 

Крім того, любителі новинок на ринку сантехніки оцінять практичний і функціональний комплект інсталяції для підвісного унітазу.

 

Отже, продукція компанії Imprese, в якій ретельно продумана кожна деталь, ідеально підійде для тих, хто цінує якість і унікальний дизайн.

Залишити Коментар